Udvikling i hele kommunen

Guldborgsund Kommune er en kommune med mange byer der har deres helt egen identitet. Den styrke skal vi blive endnu bedre til at udnytte.

Jeg oplever desværre alt for ofte at der er en debat om at det hele foregår i Nykøbing, og at det kun er der pengene bruges.

Det synes jeg er rigtig ærgerligt. Jeg tror dog på, at vi alle skal anerkende at Nykøbing også skal udvikles hvis vi skal blive ved med at være attraktive over for tilflyttere.

I Nykøbing har vi netop indviet Evigheden, og jeg mener at det næste store projekt i Nykøbing bør være at få etableret nogle ordentlige badefaciliteter ved Guldborgsund. Det kan ikke være rigtigt at vi har vandet lige uden for vores dør, og det så er så ikke er tilgængeligt for byens borgere.

I denne periode har vi sat penge af til byudvikling i Stubbekøbing. Jeg mener vi i den næste periode skal have lavet en strategi, for hvornår og hvordan vi får udviklet kommunens mange andre byer, så borgerne ved hvad de kan forvente.

I Stubbekøbing er det min oplevelse at byen virkelig er stået sammen om projektet, og jeg tror på at vi med ærlighed og ordentlig planlægning over for de andre byer kan skabe samme engagement.

En stemme på mig er en stemme for en stærk sammenhængskraft i hele kommunen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *