Skal der bygges boliger på Evigheden?

I Guldborgsund Kommune er vi alle ved at falde over hinanden, for at rose os selv, for etableringen af Evigheden på det Gl. stadion i Nykøbing. Vi skal selvfølgelig også være stolte, for det et rigtig godt projekt, men det er ligesom om, at der mangler noget.

En af de sidste beslutninger der blev vedtaget i det gamle byråd i Nykøbing Falster Kommune, var en lokalplan for området hvor Evigheden ligger.

Den lokalplan giver mulighed for at der kan bygges boliger på området, og det er desværre sådan at det stadig er den lokalplan der gælder i dag.

I 2013, altså i forrige byrådsperiode, igangsatte vi arbejdet med en ny lokalplan for området, men den er af flere omgange blevet udskudt, og der ligger derfor fortsat ikke en ny lokalplan for området.

Jeg frygter derfor at der er politikere i Guldborgsund Byråd der inderst inde helst ser der kan bygges boliger på området, hvis der en dag kom en investor der ville udnytte muligheden for at lave boliger på området.

Evigheden er et fantastisk bynært grønt aktivitetsområde, som jeg mener skal bestå, uanset hvor mange investorer der kunne tænke sig at bygge boliger på området. Derfor mener jeg, at vi hurtigst muligt bør få taget lokalplanen op igen, så vi ikke skal gå og frygte at Evigheden pludselig er fortid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *