Børnene er vores fremtid

I de seneste 6 år har jeg som byrådsmedlem og medlem af Børn, Familie og Uddannelsesudvalget, kæmpet for at gøre besparelserne på området så spiselige som overhovedet muligt. Vi har vendt alle sten, nogle op til mange gange, for at finde de penge som udvalget var blevet pålagt at finde til fælleskassen. Derfor er jeg også rigtig glad for at vi nu er lykkedes med at nulstille udvalgets besparelser, så vi går ind i 2018 med et budget i balance.

Den næste opgave bliver at finde penge til flere hænder i vores skoler og daginstitutioner. Men vi vil gøre det rigtigt og med vores egne penge.

På daginstitutionsområdet er det besluttet at der skal nedsættes en arbejdsgruppe der skal kigge på hvilken kvalitet vi gerne vil have i vores dagtilbud. Vi kunne godt have valgt den nemme løsning og bare budgetteret med nogle flere indtægter fra staten end vi plejer, og så brugt dem på flere pædagoger, men det synes vi ikke er den rigtige måde at lægge budgetter på.

Flere pædagoger er helt sikkert en del af løsningen, men jeg synes faktisk vi skylder os selv at få snakket med alle relevante parter om hvordan vi også skaber endnu bedre kvalitet i vores dagtilbud.

Det arbejde håber jeg at få lov til at blive ved med, så jeg kan fortsætte som børnenes stemme i byrådet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *